The Beautiful World?
Nektek hogy tetszik a Hetalia legújabb évada (TBW)?
Ki a kedvencetek a Hetáliából? :D
Szia! :D
Nos, nekem kicsit túl csilivili az új évad. Tetszik, hogy megjelent pl. Ciprus is mint új karakter, de... minden csillog. és pl a Mawaru chikyuu rondo annyira nem jöb me mint ending. Job lett volna szerintem, ha egy kicsit jobban hajazna a régi dizájnra.
Oroszország (Iván) és Magyarország (Erzsi), de szinte mindenkit bírok. Ványát talán a kettőssége miatt... Erzsi meghát a legjobb női karakter. :3
Jas
Nekem bejön az új kinézet, de a régi mégis jobb :) Viszont a chibik szerintem nagyon cukik :D
A Mawaru Chikyuu nekem tetszett, de mint a kinézetnél is mondtam, a régi jobb volt (Hatafutte és Marukaite C.).
Nekem természetesen Erzsi, de rajta kívül Alfred és Toris. Csak Ausztriát nem szeretem xD
Egyetértek, Erzsi a legjobb női ország (a serpenyőjével együtt) :D
a kedvencem a hetaliából M.o, prussia,francis és japán.
nos az új évad nem rossz de csak magyarul tudom meg nézni mert az angolból egy kukkot sem értek XD már várom az 5.részt!
ó és kérdező..! tetszik a neved XD
Angolból én se értek sokat, de türelmetlen típus vagyok, ezért inkább nem várok a magyarra, mert általában fel szoktam fogni a lényegét az angolosnak :)
Köszönöm x3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!