Felfázhattam vagy mire véljem?
Figyelt kérdés
Már kicsit több mint egy hete elég sűrűn járok pisilni de mikor végzem nem azt érzem hogy meg könnyebültem hanem még kell és feszít de nem jön semmi, rá pár percre megint azt érzem hogy nagyon kell pisilnem de akkor már csak pár csepp. Ma szexeltünk a barátommal és mikor jobban berakata azt éreztem hogy a hasam és az oldalam jobb oldala feszülés szur. felfázhattam? vagy mi lehet ez?2013. ápr. 8. 19:54
1/1 anonim válasza:
lehet felfázás, de hüvelygyulladás is lehet szerintem mindenképp menj el orvoshoz elküld vizeletvizsgálatra ami ha fertőzés akkor kimutatja ha nem akkormeg elkezdi keresni a bajt :) nekemis nemrég volt ilyen nálam csak felfázás volt a baj kaptamrá antibiotikumot és kész is de mindenképp lásson orvos mert szövődményei is lehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!