Valóban egyre magasabbak a nők?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban látok magas nőket. Én 185 cm vagyok (f) de nem ritka, hogy velem egymagas lányokat látok, lapos talpú cipőben.2013. ápr. 8. 15:34
1/4 anonim válasza:
Én ezt még nem tapasztaltam, sőt inkább egyre kisebbek. Nálunk az suliba legalábbis... Én 168 cm vagyok és ezzel magasnak számítok. Az elsősök maximum 15 centik. Van köztük egy-két magasabb, de nem számottevő.
2/4 anonim válasza:
Igen, sajnos. Nekem a nő 140 és 165 centi között van, de manapság egyre több égimeszelőt látok. Nem mintha társat keresnék, hisz megvan életem párja, de azért a szépérzékemet nem szoktam otthon hagyni.
3/4 anonim válasza:
szerintem jobban néznek ki mint a törpék
4/4 anonim válasza:
Imádom a magas nőket.
Egy nő 190 cm-nél kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!