Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az Interneten való utaláshoz...

Alborosie kérdése:

Az Interneten való utaláshoz mi kell? és hogy működik?

Figyelt kérdés
Ha például nekem küldenek pénzt, mivel tudják bizonyítani hogy az összeget elküldte..stb Nekem mit kell megadni ahhoz hogy ő tudjon nekem utalni? Ha OTPJunior kártyám van se baj?
2013. ápr. 8. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Bemész az OTP-be, és elintézed, hogy tartozzon a számládhoz internetes ügyintézési lehetőség is. Kapsz egy kódot, amivel be tudsz lépni az oldalukra, és akkor már egyértelműen látni fogod te is, ott van pl. hogy "belföldi forintátutalás", stb.

Hogy neked tudjanak utalni, elég a bankszámlaszámodat megadni. (Meg a számlavezető bankot, de ez a számlaszám alapján netről kikereshető.)

Bizonyítani két módon tudja: 1. papír magáról az utalásról (utalás-igazolás), vagy 2. bankszámlakivonat, amin az elutalt összeg terhelésként szerepel, és látszik, ki a kedvezményezett.

2013. ápr. 8. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már megcsináltattad a netbank hozzáférést, ahogy az első mondja, akkor nincs szükség bizonyításra a vevő részéről, mert a netbankodban látni fogod, hogy pénzed érkezett. Annál jobb bizonyíték nincs.
2013. ápr. 8. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!