Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tumblr! Megéri folytatni? Mi...

Tumblr! Megéri folytatni? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Több mint 1,5 éve kezdtem.. Régen még megvolt az értelme.. De már nem érzem, hogy hasznos lenne! Régóta nincsenek új követőim, kezdem úgy érezni, hogy leáldozott a blognak.

Mi a véleményed a képekről? Szívesen követnéd a blogot, vagy teljesen hidegen hagy?

2013. ápr. 7. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
A tumblrnek az a lényege, hogy te élvezd. Ez nem egy ilyen tömegakármi mint a facebook meg a twitter. A tumblr arra való, hogy magadat fejezd ki, ahogyan érzel, amit gondolsz, amin egy jót nevetsz, anélkül, hogy mások ezért elítélnének vagy rossz szemmel néznének rád. Ha valakinek tetszik az amit te kifejezel itt magadból, biztosan be fog követni. Nekem van egy tumblren,
2013. ápr. 7. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
*bocsi véletlenül entert nyomtam. Szóval van egy tumblrem, van rajta 10000 postom, de csak 209 követő. 1-2 lájk, esetleg reblog ha történik naponta. De nekem nagyon tetszik és jó lesz majd visszanézni, hogy mik tetszettek nekem annak idején, hogyan éreztem stb. :)
2013. ápr. 7. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze, de ez az egész csak addig tetszik mindenkinek amíg van közönség. Régen én is magamért csináltam meg mert értékelték mások.. De már nincs nézettségem, így az én kedvem is lankadt. Ha nekem lenne 200 követőm én is élvezném, de csak a 60at ütöm meg, lehangol hogy valamit rosszul csinálok.
2013. ápr. 7. 19:10
 4/5 anonim válasza:

Szerintem nem rossz. De szerintem válassz egy olyan témát, ahol a képek egymás mellett vannak és nem ilyen összevissza, meg kisebbe is lehetnének. Ezt próbáld: [link] (mármint keress hasonló témát)

És döntsd el hogy színes vagy fekete-fehér képek lesznek. És inkább ne reblogolj olyat ami nem illik bele. Vintage blogba se raknak spongyabobot....

De ne hagyd abba. És kövess be mindenkit amelyik hasnolít a te blogodhoz, mert akkor több esély van arra hogy téged is bekövetnek :)

Remélem segítettem :)

2013. ápr. 8. 17:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van az a babás kép tökre nem illik bele! Oké köszi a választ!! :)
2013. ápr. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!