Mit csináljak ha mindent magamba fojtok, mert nincs kinek elmondani bármit is?
Figyelt kérdés
Elöször is bocsi de nem tudtam milyen témába kell tennem,másodszor pedig a telefonról nem tudok rendesen írni úgyhogy azért is bocsi.
Szóval azt vettem észre mostanában hogy teljesen magamba fordulok, görcsbe van a gyomrom, alig eszek. Nincsenek barátaim se nagyon, akik véghallgatnának, pedig mostanában nagy rajtam a nyomás. társaságba soha, de otthon egyre gyakrabban sírok is.
2013. ápr. 7. 11:19
1/2 Bartichello válasza:
Hello. Nem vagyok orvos szeretném ezt leszögezni. Mint kívül álló úgy gondolom nincs olyan gond vagy probléma amit nem lehet megoldani vagy az idő nem oldja meg. Persze mikor benne van nehezen lát ki a sorok közül. Azt javaslom hogy csinálj valami olyat amit nem csináltál, tisztítsd ki az elmédet, utazz el a legolcsóbb fapadossal oda ahova megy éppen, vigyél egy mp3-at a kedvenc vidám zenéiddel. Javaslom az ejtő ernyős tandem ugrást is, eszméletlen jó és tény akkor adrenalin löket hogy minden bajod elszáll. Nem akarok közhelyes lenni de rövid az élet, 70-80 év max, érezd már jól magad, mert az idő tik-tak elfogy. Én pl nem akarok rájönni majd arra 80 évessen hogy vazzeg de hülye voltam. Én így próbálok élni . Üdv.
2/2 anonim válasza:
Írj naplót. (nem online blogra gondolok, hanem kézzel írt naplóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!