Kié ez a telefonszám 0616667222?
Háát én is roppant kíváncsi lennék rá kié, mié ez a szám.
Nekem is ugyanaz jött.
Asszem én rájöttem. Hozzám is a szomszéd hozta át a számot széles vigyorral a képén. Én kb 1 éve lakom a jelenlegi albérletben. Előttem egy olyan csaj lakott ott, aki szerintem tetemes tartozást halmozott fel. Még mindig jönnek levelek a nevére mindenféle pénzbehajtó cégektől.
Az agyhalott szomszéd az ő nevén szólított, hogy engem keresnek erről a számról, hívjam fel.
Felhomályosítottam, hogy engem nem így hívnak. Erre lesápadt a marha, szerintem ő simán rámondta a telóba, hogy persze, az a nevű lakik itt, akit keresnek.
Am nem érdekelt volna a dolog, csak az jutott az eszembe, hogy mégiscsak felhívom, mert ez a marha még a végén rámuszítja a pénzbehajtókat, oszt nem is engem keresnek.
Hát egész nap hivogattam a melóhelyről, de folyton csak az üzenetrögzítő kapcsolt be.
Én úgy gondolom, hogy ezek direkt kikeresik a nem titkosított szomszédok számait a lakcím alapján, felhívják és átvitetik vele a számot. Persze eszük ágában sincs felvenni, hiszen ha a delikvens nem túl szemfüles, és megunja a szám hivogatását, önként és dalolva rá fogja mondani a sajátját a rögzítőre. És ez a cél! :) Megtudni az adós számát, hogy aztán azon zaklathassák. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!