Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Mért nem...

Miért lehet ez? Mért nem vagyok még sem megelégedve és boldog?

Figyelt kérdés

Mi hiányozhat??Sokak szerint az életem tökéletes...hisz kitűnő tanuló vagyok, felvettek abba a gimnáziumba ahová menni szeretnék, ami mellesleg elég erős gimnázium.Remekül tudok síelni, és rengeteg sport van amit még imádok. A rajz tudásom sem nulla..nyertem már Európai rajzpályázaton is... rengeteg versenyen voltam már jó eredményekkel (matek, kémia, magyar, föci, biosz...stb.) A családomban minden rendeben van van két húgom aiket imádok, rengeteg barátom van, a szüleimtől mindent megadnak nekem...egészséges vagyok..és még is sokszor olyan boldogtalannak érzem magam..mi lehet a baj?

14/L

2013. ápr. 6. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A te tapasztalataid alapján mondható unalmasnak az életed?
2013. ápr. 6. 22:26
 2/11 A kérdező kommentje:
nem mondanám unalmasnak..néha már azt kívánom bárcsak lenne olyan pillanat amikor unatkozhatnék egy kicsit :)
2013. ápr. 6. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyszerűen kamaszodsz :)

Esetleg szerelem?

2013. ápr. 6. 22:30
 4/11 A kérdező kommentje:
hát nem tudom....talán tényleg csak a kamaszodás
2013. ápr. 6. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam egy (szerintem) nagyon találó meghatározást a boldogságra: amikor az embernek van egy célja, ami felé halad is. Nem csak egy távoli, elérhetetlennek tűnő álma, hanem valódi cél és érzi is, hogy közeledik felé, gyűri le az akadályokat.

Neked van igazi célod?

Haladsz afelé?

2013. ápr. 6. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Ilyen a természeted.
2013. ápr. 6. 22:45
 7/11 A kérdező kommentje:
igen vannak céljaim az életemben! ÉS haladok is azok felé...például most azzal hogy felvettek abba az iskolába ahová menni akarok, már elég közel kerültem az egy célhoz
2013. ápr. 7. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
és csókolóztál már?
2013. ápr. 7. 08:49
 9/11 A kérdező kommentje:
ömm..neem
2013. ápr. 7. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor máris találtunk valamit, ami hiányozhat, de legalábbis hiányozni fog idővel. :) Persze nem kell elkapkodni.

Egyébként az igazi boldogság belülről jön, nem a külső körülmények függvénye. Például ha képes vagy hálás lenni azokért a dolgaidért, és azoknak a személyeknek, akik körülvesznek, akkor még jobban szereted őket, és az hozza meg a boldogságot.

2013. ápr. 7. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!