Miért szokták mondani a mai fiatalok hogy sz@r az élet?
Figyelt kérdés
Én is 15 vagyok de én szeretek élni de sokan meg ugyv annak vele hogy az élet sz@r! miért?2009. szept. 21. 19:07
1/11 anonim válasza:
Majd 3-4 múlva megtudod te is hogy mennyi nehézség van az életben. 15 évesen még semmi gondja nincs az embernek. Amikor már dolgozni kell, saját magadnak kell előteremtened mindent, és csak óriási nehézségek árán vagy mág úgysem sikerül te is azt fogod mondani hogy az élet sz.r!
2/11 anonim válasza:
Ja, lesz még rosszabb..Máshogy.
3/11 anonim válasza:
sztem is az, mer hiába gürüzök annyit, akkor se lesz sok mani, nem tudok megélni pl. egy orvos diplomával se....
a
jééé
4/11 anonim válasza:
ha csak havi 50ezret keresel, körülötted meg mindenki 500ezret, akkor azt mondod , h szar az élet. ha meg ugyanúgy 50ezret keresel, körülötted meg mindenki 5ezret, akkor meg örülsz magadnak. szóval felfogás kérdése.
5/11 anonim válasza:
Idősebb ember vagyok és szívemből sajnálom a mai fiatalokat, tekintve, hogy becsületes munkával a büdös életben nem tudnak egy komoly egzisztenciát létrehozni maguknak.
És akkor - bármilyen gusztustalan - ki kell mondani, hogy az egyetlen esélyük, hogy örökölnek, mert akkor lesz lakásuk, vagyonuk, perspektívájuk.......
Én ezért nem ítélek el egy fiatalt sem, aki elkúrja a kis megkeresett pénzét, mert mire gyűjtsön, mondjátok meg!!!
6/11 A kérdező kommentje:
ez szép válasz volt az utolsó és az utolsó előtti! Háth én most 15 évesen szeretek élni! Vannak osztálytársaim nem is egy aki alkoholt iszik cigizik. Én még mindig és talán örökre ugy leszek vele hogy fizetnek azért hogy meghaljanak! És én ezt NEM akarom kipróbálni!
2009. szept. 21. 22:44
7/11 anonim válasza:
Azért mondják, hogy az élet szar, mert nem a megfelelő dolgokat helyezik előre az értékrendjükben. 15 vagy még, de szívből kívánom, hogy ne változtass a hozzáállásodon 18, 30, 60 éves korodra sem! Csak így lehetsz boldog ember. Ha nem értékeled, ami jót kapsz, akkor mindig kínozni fog a hiányérzet valami miatt, és úgy fogod érezni, hogy szar az élet... de nem az.
8/11 A kérdező kommentje:
Szakácsnak készülök és egyenlőre szeretem azt a szakmát ugyhogy ha jó diplomám vagy mi lesz akkor a fizetésem is jobb lesz és nem lesz túl sok okom a szar életre!
2009. szept. 22. 14:55
9/11 anonim válasza:
figyelemfelkeltés..
én is szeretek élni:D
15/L
10/11 A kérdező kommentje:
akkor jó! :D
2009. szept. 23. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!