Melyik a leggyűlöletesebb hónap számodra?
és melyiket szereted legjobban?
utálom: szeptember, január
szeretem:május,június,július
igazából nincs egy hónap sem amit utálnék, max napok. én inkább mindent szeretek
télen jégkorizok, hógolyózok, biciklizünk a pályán.
tavasszal tök szép minden, biciklizek, motort is előveszem
nyáron sok buli, bicikli, motor, fiúk, strand
ősszel szépek a fák, bicikli, motorozás vége, stb...
velem egy hét alatt történik annyi minden mint egy átlagemberrel egy évszak alatt!!!! a blogomat minden nap írom, minden naphoz 4-5 érdekes/ciki/vicces/fontos/megható/poénos/épphogymajdnem, stb.... sztorim van. (pl.: egy biciklizés (az utolsó): odafelé piroson átjött egy kocsi, majdnem elütött a zebrán, zöld lámpánál, ott a gaz összecsipkedte a lábam, a tónál a futó focisták és mi is vizesek lettünk, a köves parkolóba faroltam, és csúsztam egy métert. a méternek a város legforgalmasabb uttestjén volt a vége..., otthon a lépcsőházba lakó srácok füttyszóval köszöntöttek, majd otthon pedig meggyújtottam véletlen a konyharuhát vacsikészítés közben)
tehát én sose unatkozom, mindig van vmi izgalam, pörgős dolog :) csak az a fránya angyalka ne tiltakozna folyton a fejemben :)
14,5/L
*ott a gaz
az ott a pályára vonatkozik :D
utálom: október, február
szeretem: november december, március, április
Utálom: szeptember
Szeretem: december
nem szeretem: a nyarat ha hőség van
kedvencem: november, december(akkor minden oylan bensőséges és az a téli illat, meg a kirakadó vásár, 1Xűen hangulatos na:)
utálom: november, december, január
szeretem: augusztus, szeptember, október
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!