Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a leggyűlöletesebb...

Melyik a leggyűlöletesebb hónap számodra?

Figyelt kérdés

és melyiket szereted legjobban?

utálom: szeptember, január

szeretem:május,június,július

2009. szept. 21. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

igazából nincs egy hónap sem amit utálnék, max napok. én inkább mindent szeretek

télen jégkorizok, hógolyózok, biciklizünk a pályán.

tavasszal tök szép minden, biciklizek, motort is előveszem

nyáron sok buli, bicikli, motor, fiúk, strand

ősszel szépek a fák, bicikli, motorozás vége, stb...

velem egy hét alatt történik annyi minden mint egy átlagemberrel egy évszak alatt!!!! a blogomat minden nap írom, minden naphoz 4-5 érdekes/ciki/vicces/fontos/megható/poénos/épphogymajdnem, stb.... sztorim van. (pl.: egy biciklizés (az utolsó): odafelé piroson átjött egy kocsi, majdnem elütött a zebrán, zöld lámpánál, ott a gaz összecsipkedte a lábam, a tónál a futó focisták és mi is vizesek lettünk, a köves parkolóba faroltam, és csúsztam egy métert. a méternek a város legforgalmasabb uttestjén volt a vége..., otthon a lépcsőházba lakó srácok füttyszóval köszöntöttek, majd otthon pedig meggyújtottam véletlen a konyharuhát vacsikészítés közben)

tehát én sose unatkozom, mindig van vmi izgalam, pörgős dolog :) csak az a fránya angyalka ne tiltakozna folyton a fejemben :)

14,5/L

2009. okt. 21. 19:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

*ott a gaz

az ott a pályára vonatkozik :D

2009. okt. 21. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Október
2009. okt. 21. 19:33
 14/21 Sexylady ***** válasza:
100%

utálom: október, február

szeretem: november december, március, április

2009. okt. 21. 19:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Utálom: szeptember

Szeretem: december

2009. okt. 21. 19:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Az oktobert nem szeretem, mert bekoszont a hideg osz. A tobbi honappal nincs bajom! :)
2009. okt. 21. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

nem szeretem: a nyarat ha hőség van

kedvencem: november, december(akkor minden oylan bensőséges és az a téli illat, meg a kirakadó vásár, 1Xűen hangulatos na:)

2009. okt. 21. 22:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Én a januárt nem szeretem. Utálom a telet és akkor még nagyon mesze van a vége, sohasem akar véget érni. Februárban egy kicsit jobb a kedvem, akkor már közelít a március. A többi hónapot szeretem, a tavasz és a nyár a kedvencem, de az ősz is szép, novemberben meg decemberben meg már várom a Karácsonyt, és az év végi bulikat, lazítást.
2009. okt. 21. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:

utálom: november, december, január

szeretem: augusztus, szeptember, október

2009. okt. 22. 00:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Amit nem szeretek, az a március. A kedvencem pedig a május és a szeptember (:
2010. okt. 4. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!