Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudhatnám meg hogy meg...

Honnan tudhatnám meg hogy meg e csal engem?

Figyelt kérdés
Távkapcsiba vagyok bnőmmel ezért 1hónapba 1hetet vagyunk együtt. Facen szoktunk beszélni. De úgy vettem észre hogy egyre kevesebbet ír. Már sokszor mondtam neki hogy szakítson, ha nem kellek neki de mindig azt mondja hogy kellek. Csak úgy vettem észre hogy hanyagol
2013. ápr. 6. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
add meg a címét
2013. ápr. 6. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:

a távkapcsolatban erre mindig is kell számítani hogy félremennek a nők,mert ők igénylik a napi törődést,ha nincsen meg könnyen mennek máshoz.

És sok nő már csak hobbiból sem szakít.

Ha úgy érzed hogy félrelép és nemtudsz benne megbízni akkor ideje szakítanod vele,mert ez így csak rosszabb lesz ha csak nem költöztök össze.

Amúgy a facebookos hanyagolást is meg lehet érteni,mert valljuk be az nem kapcsolat ha neten tartjátok a beszélgetéseiteket,és könnyen meg lehet ezt is únni.

2013. ápr. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!