Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítenének itt Pesten állást...

Segítenének itt Pesten állást találni?

Figyelt kérdés
Sajnos állást keresek,most költöztem Februárba Pestre. De hatvanba vagyok regisztrálva a munkaügyi központba. ha itt bemennék egy Munkaügyi központba,foglalkoznának velem,olyan téren,hogy segítenek itt Budapesten munkát találnom? Nincs ideiglenes lakcímem sem itt. Albérletben lakom barátnőmmel.

#állás #segítenének?
2013. ápr. 6. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
esetleg raktárosi állásokat is néznék.
2013. ápr. 6. 14:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Csomó helyre elküldtem az önéletrajzot,Február 12 óta,de még mindig nincs semmi munka ,volt ahonnan nem válaszoltak,volt ahol behívtak,és úgy semmi..de ha nem találok gyorsan munkát,akkor a kapcsolatom is rámehet..mert le kell az albérletet mondanunk:(
2013. ápr. 6. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapig voltam munkanélküli. Novembertől februárig. Március elején dolgozni kezdtem, de még a mai napig is (?!) hívogatnak ahova tavaly (!!?) küldtem önéletrajzot, hogy behívnának interjúra.
2013. ápr. 6. 14:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó neked,gratulálok,hogy sikerült:)
2013. ápr. 6. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Neked is sikerülni fog! :) Önéletrajzodban sorold fel az alatt a 3 év alatt végzendő feladatokat is, felsorolás-szerűen! Nekem így jött egy csomó hívás, mikor ezt beleraktam (addig sosem írtam le hogy miket csináltam, mik voltak a fő feladataim).
2013. ápr. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!