Szerintetek ebből lehet komoly sérülés?
35 cm a karom nagy állatnak számítok a korosztályomhoz most lettem 14/.(f) és van egy gyerek aki "cigányozik,zsidózik"
ha 1 teljes erőből jobb kézzel ököllel pofán ütöm mekkora baja lehet.? mert nem fogom minden nap azt hallgatni h ez a zsidó gyerek megvette a büfébe az utolsó szendvicset..kiállok magamért. és egy nálam kicsit magasabb gyereket. ha először ütök akkor nyerhetek kiütéssel?
Nem a veszélyességről van szó, hanem arról, hogy senkit nincs jogod megütni. Bűncselekmény.
Enyhítő körülmény lehet, hogy ő provokál, de nem mentség.
Ha te cigány vagy zsidó vagy, fel lehet jelenteni, mert ő is bűncselekményt követ el ezzel. Nem vagyok jogász, így csak gondolom, megrovás és/vagy pénzbírság lehet a jutalma.
Nyerni versenyen szoktak. Én azt javaslom, hogy nézd levegőnek. Ne foglalkozz vele. Számára ez csak addig érdekes, amíg látja a hatást. Ha lepereg rólad, akkor vagy abbahagyja, vagy új célpontot talál magának.
Figyelj!
Én nekem is voltak gondjaim az osztálytársaimmal ,de ha ütök nem mernek szólni a tanárnak.
Ők is köcsögök voltak.
Ja és ne verekedj csak önvédelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!