Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet felizgatni egy...

Hogyan lehet felizgatni egy 13 éves fiút, de persze ruhában vagy mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Mármint ugy értem hogy hol simogassam vagy hova nyúljak de persze fokozatosan, és hogy érezze hogy igazán szeretem.

2013. ápr. 5. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Még huszonéves korban is előfordul, hogy egy öleléstől is feláll, a tizenévesekre pedig szinte teljes mértékben mindenkire igaz.Szóval öleld meg vagy ülj az ölébe.

Ha simogatni akarod, akkor a hátát óvatosan karmolgathatod vagy puszilgathatod a nyakát, simogatni leginkább mellkas táján, miközben az ölében ülsz.

2013. ápr. 5. 22:21
 2/4 anonim válasza:
82%
Azért azt megkérdezném,hogy te hány éves vagy,ha a fiú 13!?Nem cseszegetni akarlak,de ez szerintem még elég korai mindkettőtöknek,az véleményem szerint.
2013. ápr. 6. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Puszild meg a nyakát! :) Írással nem tudom hatni tudsz-e rá, de ha igen, akkor írd le neki, h mit csinálsz éppen most magaddal. Valami izgatót írj, tudod, mint a nők szoktak, amikor húzzák a pasik agyát!
2013. ápr. 6. 07:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen?gratulálok -.- bizonyára rohadt sokat tudhatsz arról hogy milyen igazán szeretni valakit ennyi idősen..nem kell ennyire elsietni a dolgokat,az élet hosszú,ráérsz még faszt állítani :)
2013. ápr. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!