Mit csináljak, hogy ne maszatoljam el a rajzaim vázlatát?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek rajzolni, viszont mindig úgy járok, hogy amikor vázolom a vonalakat, csodálatos módon elmázolom a már meglévőket... a leges leghalványabb ceruzával dolgozom, igaz, ezzel már javítottam a helyzeten, néha még mindig úgy járok... és csúnya, ha bele kell radíroznom színezés után, és látszik a két árnyalat, pedig nem kéne. És emiatt nem is merem nagyon aprólékosra csinálni, mert elvesznek a pici részletek... :/ valaki segítene? :/2013. ápr. 5. 13:24
1/3 anonim válasza:
Ismerős probléma, ajánlom a "két lapos" módszert.
A lényege annyi, hogy egy másik lapot helyezel a kezed alá munka közben, ez sokat segít.
2/3 anonim válasza:
Müanyag lapot is jo hasznalni, tudod amin regen kevertük a temperat vagy a füzetbe raktuk be ha ranyomtuk a ceruzat, hogy a masik napon ne lehessen latni amit irtal. En a lapot azert nem szeretem mert az is maszatol egy kicsit, annyival macerasabb a müanyag alatet, hogy rajzolasok utan le kell mosni, de az hamar megvan. Es meg ami nekem segit, bal felsö sarokbol kezdek rajzolni es ugy megyek lefele, jobb oldal iranyba. Igy effektve a kesz reszhez mar nem erek hozza, persze ha bal kezes vagy akkor forditva, bal felsö sarokbol inditva.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ki fogom próbálni! sokat segítettetek! :) viszont, ha sarokból kezdem (nekem úgy nem is megy, mert leginkább karaktereket, emberi alakokat rajzolok) akkor meg a színezésnél járok úgy, és rontok el... de ezek a megoldások elég hatásosnak bizonyulnak! köszönöm még egyszer!^^
2013. ápr. 6. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!