Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi legyen? Mit csináljak?

RaAmi kérdése:

Mi legyen? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék modell lenni, de az a gondom, hogy szemüveges vagyok. Kontaktlencsét nem akarok, mert drága is meg sok olyat is hallottam róla ami miatt nem szeretnék. Nem annyira rossz a szemem, hogy mondjuk nem látok ha leveszema szemüveget, csak mondjuk, ha egy ember kb.5 méterre áll tőlem akkor tök homályosan látom az arcát, meghogy mennyit mutat. Szemüvegesként van esély, hogy modell legyek? (Légyszi ne olyanokat írjatok,hogy ha megvan hozzá az alkatom meg ilyenek,hanem légyszi konkrétan a kérdésre válaszoljatok.)Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
2013. ápr. 4. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát azért ha 5 méterről már homályosan látsz, akkor az már elég rossz látásra vall.

Szerintem szemüvegesként igen csekély esélyed van komoly modell karriert befutni. (hány sikeres modellt láttál eddig a kifutón szemüvegben???)

Én azt vallom, hogy a kitűzött célokhoz vezető utak, mindig áldozatokkal járnak.

Tök mind1, hogy ki mit mondott eddig...

...én ajánlom, hogy próbáld ki a kontaktlencsés megoldást, szerez te magad tapasztalatokat ezzel kapcsolatban! Legyen saját véleményed!

2013. ápr. 4. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyet mondok.Ne legyél olyan hülye ,mint én voltam..

0.25 szemüveg kellett nekem.Mivel nem állt jól meg azért láttam messzire nem hordtam.Egy évvel később a mai napig 2.00 szemüveg kell nekem és szemvüge nélkül tiszta rosszul látok.Nem tudnák kimenni nélküle az utcára.

Kontaktlencsém van,szemüveget nem is hordok.4 hónaponta cserélem és a lencse ( jobb és a bal együtt) 24 euró + folyadék,amiben tárolom.Megéri nagyon kényelmes és szinte nem is érzed,hogy a szemedben van.Sokkal jobb,mint a szemüveg.Csak arra kell ügyelned,hogy mindig tiszta kézzel nyúlj hozzá.én imádom :)

2013. ápr. 4. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
*szemüveg
2013. ápr. 4. 23:02
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) lehet,hogy akkor kipróbálom a kontaktlencsét... :)
2013. ápr. 5. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!