Sajnos meghalt apukám. Mennyibe kerül egy hamvasztás manapság?
Figyelt kérdés
Tudna valaki részletesen írni a kiadásokról.onnantól hogy elszállítják....Köszönöm!2013. ápr. 4. 18:06
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm..ezt én is megtaláltam.
de arra lennék kíváncsi hogy valaki akinek mostanság ilyen szerencsétlen szomorú helyzeten kellett átmennie intéznie mennyibe került,milyen kiadásai költségei voltak..mivel nem voltunk erre felkészülve,mert apukám nem volt beteg,és ő sem gondolt ennyire előre hitelt kell felvennem...ezért érdekelne részletesebben a dolog.
Köszönöm!
2013. ápr. 4. 22:51
3/4 anonim válasza:
A legolcsóbb ha hazaviszed a hamvakat, ez már 60-80e forintból is megvan.
Ha temetés lesz,akkor is lehet olcsóbb,ha ravatalozás nélküli búcsúztató van, ravatalozással drágább. És ha nincs sírhely, azt is kell váltani,ez mindenhol más összeg.
Hamavasztásos temetés 150-200e-ből megvan, koporsós 400e, kb.
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. ápr. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!