Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm hanyagol....

A legjobb barátnőm hanyagol. Mitöl lehet ez? Többi lent

Figyelt kérdés
régen órákat beszéltünk fb.n most meg örülök ha kapok egy sziát..://akár hányszor ráírok vagy várni kell rá egy csomót hogy válaszoljon vagy pedig kilép... régebben kijártunk sétálni meg mindenfele most meg semmi..nagyon rosszul érzem magam..:(( az én hibám lehet?? nagyon szeretem..de lassan azt fogja elérni hogy el fog veszíteni </3
2013. ápr. 4. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg tőle hogy mi a baja. Csak kapsz rá választ. Ha meg nem akkor nem tudom.
2013. ápr. 4. 17:52
 2/5 intrepid ***** válasza:
Bepasizott? Akkor pedig jogos.
2013. ápr. 4. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
nem pasizott be ezért nem értem ezt a dolgot :((
2013. ápr. 4. 18:03
 4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, úgy néz ki, egy cipőben járunk.. :/
2013. ápr. 17. 17:02
 5/5 anonim válasza:
Nekem ha valami bántja a lelkem, kiírom magamból. Leírom, hogy éppen miben nem értek eggyet az illetővel, esetleg mivel bántott meg vagy hozott kellemetlen helyzetbe. Fogalmazz hozzá levelet. A levél elkészítése után eldöntöm, hogy elküldöm e neki(pl e-mailben). Az se biztos, hogy elküldöm, de legalább kiadtam magamból és megkönnyebültem. A levél még olyan szempontból is jó, hogy ha személyesen beszélnél vele, lehet olyanokat is mondanál, amit igazából nem is akartál volna. Szerintem írj egy levelet, már csak magad miatt is.
2013. aug. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!