Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Xperia P-t szeretnék venni?

TriladuplaDé kérdése:

Xperia P-t szeretnék venni?

Figyelt kérdés

A fent említett telefont szeretném megvásárolni. Interneten böngésztem és 62500 forintért találtam is egy példányt. Csakhogy a telefonszolgáltatóknál 20000-el drágább....

Megéri megvenni webshopban, ha adnak rá garit is vagy túl kockázatos ?! Esetleg tippek, hogy melyek megbízhatok ??

Előre is köszönöm a válaszokat...

2013. ápr. 4. 15:20
1 2
 1/11 anonim válasza:

Heló!

Én is websopban vettem karácsonyra Xperia-p met igaz 70 ezerért b- tel.hu- ról.

Nyugodtan vedd meg online de előte járj jól utána a vásárlói v,éleményekről a boltnak, és szerintem hívd fel őket telefonon h tényleg azt adjak- e ami le van írva a telorol.

Az viszont nem mindegy h milyen garancia van rá.Ezért is kerül többe szolgátatonál mert ők gyári garanciát válalnak rá (+ azèrt mert webshopba függetlenül adják)

Neten legtöbb helyen a webshop vàlal érte 2 év garanciàt ami azt jelen h oda kell beküldeni a telefont és ők javítják meg.Ezért is nemindegy h honnan rendeled meg,megbízható boltot kel választani és akkor érdemes online venni telefont.

Ha van még vmi kèrdesed írj szívesen segitek ; )

2013. ápr. 4. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Szolgáltatótól én már nem vennék telefont, független P-m van az MM-ből. A 62.500 Ft túl olcsó, csak 1 éves bolti garancia lehet rá, nem 2 éves gyári. Nem tudom most honnan a legérdemesebb rendelni, 2-3 hónappal ezelőtt innen volt érdemes, akkor ~74.000 Ft körül meg lehetett kapni két éves garival.

[link]

2013. ápr. 4. 15:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítőkész válaszokat!

[link]

Ezt néztem ki végül. Ellenérvek ?!

2013. ápr. 4. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Aggasztó az ára, hiába 24 hónap, sehol sincs odaírva, hogy gyári vagy bolti. A P helyett az Xperia U van a képen.
2013. ápr. 4. 17:47
 5/11 anonim ***** válasza:
+ A HDMI kábel fel sincs tüntetve, az is járna hozzá.
2013. ápr. 4. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Na mégegyet: Az Xperia U-nál meg a P képe van. Komoly helynek tűnik...
2013. ápr. 4. 17:52
 7/11 anonim válasza:

Szerintem meg nyugodtan rendeld meg Vip- phone jó oldal,mobilarenasok is szoktak tőlük kapni telokat.

Garanciát azért kérdezd meg telon h az tényleg 24 hónap gyartói-e

HDMI kábelt meg szinte egyik webshop se add hozzá,én se kaptam.

2013. ápr. 4. 19:13
 8/11 anonim válasza:

Hoppa először mintha azt láttam volna h gyári garis,de tényleg nincs oda írva ; D

Ez biztos bolti garancias lesz,de még igyis bőven megéri beválalni.

2013. ápr. 4. 19:19
 9/11 A kérdező kommentje:
köszipuszi
2013. ápr. 4. 20:07
 10/11 anonim válasza:
Én ujgsm től rendeltem 1+1ev garival 73k. Adtak hozza sony tokot meg egy hdmi kabelt is es nfc tagokat.
2013. ápr. 10. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!