Mi volt a hányással kapcsolatos legcikibb élményed?
Figyelt kérdés
nem feltétlen pia miatt..2009. szept. 20. 20:31
1/7 A kérdező kommentje:
fingással kapcsolatos sztorik is jöhetnek :D
2009. szept. 20. 20:36
2/7 anonim válasza:
egyik évben dec. 11-én összejöttem a pasimmal. szilveszterkor kiütöttem magam (fogorvosi érzéstelenítés után egy röviditalkoktél). a házibuliból éjfélkor elmentünk a pasi szüleihez boldog újévet kívánni+bemutatkozni. ez utóbbi így történt: "Csókolom. BOAAAA!". pár hét után rájöttem, h ez nem is ciki, mivel a szülei alkoholisták, csak az elit fajtából. de akkor vérciki volt!
3/7 anonim válasza:
Az oviban lehánytam egy lány fejét xD állati ciki volt XD
4/7 anonim válasza:
lehánytam egy kigyurt biztonsági őrt:DDD
5/7 anonim válasza:
Lehánytam általánosban az egyik könyvemet xD De van egy lány az osztályban aki ha stresszes akkor mindig hány. Áhh..
6/7 anonim válasza:
hát khm.. ez ciki lesz :D
szóval elkaptam egy fránya vírusos fertőzést,tehát egyszerre ment a hasam és hánytam
hát épp hánytam és.... hát szépen szólva bement vmi a gatyába :$ :D
ez a legcikibb
és neked ?
7/7 anonim válasza:
az, hogy hányás közben lefejeltem a mosdókagylót úgy, hogy az leszakadt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!