Mit vegyek a pénzemből?
Figyelt kérdés
67 000 ft-m van kartyan mit vegyek belőle 12 eves lany vagyok2013. ápr. 3. 16:26
1/7 anonim válasza:
ruhákat vagy esetleg ha van valami hobbid akkor arra is fordíthatod.
2/7 anonim válasza:
én betenném bankba a helyedben, hidd el jól fog az később jönni, amikor kell valami :D
3/7 minecodus válasza:
Ezt neked kellene eldöntened.Nekem ha van egy kis felhalmozódott pénzem ,akkor mindig a lakásra költöm.Alakíts ki te is kellemes környezetet a szobádban,elvégre életed nagy részét ott fogod eltölteni,és ezért tegyél érte ,hogy jól érezd magad odabent.Ha a környezeteddel semmi baj,akkor nézegess újságokat,majdcsak találsz valami jót.
5/7 anonim válasza:
Én a helyedben mondjuk 50 000-t félre tennék, a maradékból könyveket, filmeket, ruhákat vennék, vagy elmennék moziba, színházba. De vehetsz belőle egy fényképezőgépet is, hogy megörökíthesd a szép emlékeket
Vagy ha nagyon nem tudsz mit kezdeni vele, nekem is adhatod :)
6/7 A kérdező kommentje:
hat kartyan van a konyvekre en is gondoltam
2013. ápr. 3. 20:34
7/7 anonim válasza:
Nekem van egy kitűnő ötletem mit kell csinálni a pénzel ilyen válságban!
És ez egyszerü is! Add nekem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!