Hogy küldjek egy szellemet a más világra?
Figyelt kérdés
Mindig szellemeket látok a szobámba. Éjjel befurakodik a képzeletembe és az ő szemszögéből láttam hogy megérintett. Mondtam ezt anyuméknak, mert már nem birtam tovább. És inkáb azt hitték hogy viccelödök, vagy hülyének néztek. Egy időben énis azthittem hogy megbolondultam, De találtam jeleket. Rájöttem hogy valamit akarnak mutatni. Álmomba ott voltam egy elhagyatott házban, amit susnyákok boritottak. És ott volt a tanyánktól nem messze. És a valóságban haverommal megkerestem a helyet, és bementünk, ami életem legnagyobb hibája volt. Bementünk az ablakon,és hirtelen lezuhant az asztalrol egy sörös üveg. Benéztem a szobába és vérnyomokat találtam. Majd összefo*tam magam, csak valami késztetett hogy menjek. És ott volt egy hulla. Egyből hivtuk a rendőrséget, és kiderült hogy alkohol mérgezésben halt meg. És azóta vannak ilyen szellem problémáim, De haverom is látta a szobámba. Szal ha valakinek van hozzá értelmes válasza azt megköszönném.2013. ápr. 3. 14:40
1/7 HardBlaster válasza:
Már hallottam ilyesmiről. Állítólag az ilyen emberek mint te nagyon ritkák. Ez egy képesség. Azok a lelkek amik nem találtak megnyugvást megkeresik az ilyen embereket és, ha ijesztően is, de elmondják hogy mi a baj velük. Ezt neked kell megoldani. Sokan nem hisznek ebben, de igaz.
2/7 A kérdező kommentje:
Ne már :'( Én már rettegek. Az iskolába is beszéltem rről, és kialudt a villany meg leesett a virágtartó, majdnem az egyik haveromra. :( Most félelembe kell élnem vagy mi?? :((
2013. ápr. 3. 15:01
3/7 anonim válasza:
Ne hiszem, hogy félned kell. Ha igaz amit a korábbi hozzászóló mond, akkor segítségért jönnek hozzád, akitől kérünk valamit azt pedig nem bántjuk. De ha nem igaz, akkor sem kell félned, a holtaknak nincs okuk bántani az élőket. (Nem egészen tiszta, az alkoholmérgezéses férfi szellemét látod? Mert ha igen akkor már szívességet tettél neki azzal, hogy nem hagytad, hogy a teste hetekig ott rohadjon)
Biztos vagy benne, hogy nem csak a képzeleted játszik veled, mert nagyon megijedtél? Nem egészen tiszta az elbeszélésedben, hogy azt mondod, hogy miután azt hitted, megbolondultál jeleket találtál, és elmentél a házba a barátoddal, viszont a végén azt írod azóta vannak "szellem problémáid" mióta megtaláltátok a hullát.
Már bocs, a hitetlenkedésért.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ilyen jeleket előtte is kaptam, csak azthittem bolond vagyok. Meg álmomba ott voltak. És láttam hogy egy öregember megérintett. Am nem tom hogy aza férfi volt-e mert mikor rátaláltam a hullára, akkor már bomladozott. 1-2 hétig biztos ott volt. És nekem igazábol tavaly óta vannak ilyen problémáim. Amugy haverom is látta a szobámba. Meg az a furcsa hogy a suliba is ott vannak. Mert érdekes mikor haveromnak beszélek róla, Akkor aludt a lámba, Leesett a virág tartó, Elment az áram, És az Interaktív tábla pedig lefagyott. Én azért akarom hogy békén hagyanak, mert csak 15 éves vagyok és már mint mondtam évek óta érzem őket hogy itt vannak. És még szeretném élni az életem és nem összeroppanni. És a legfontosabbat kihagytam. Átmentem az egyik ismerösömhöz gitározni, Akinek az a hulla volt a rokona. És kameráztam ahogy gitároznak. És oldalt ott ált egy szellem alak. Sztem fent is van a videó. Am sztem egy öregember szelleme nem hagy békén. Ősz haja van, elég sűrű, Régebbi szakadt ruha, De azis lehet hogy a tatám mert azt sohase láttam :( . Azért köszi a válaszokat. Ha valakinek van még ötlete lécci irjon :)
2013. ápr. 4. 06:24
5/7 HardBlaster válasza:
Amit írtam nem azért írtam, hogy megrémülj vagy ilyesmi. A második kommentelőnek igaza van. Am meg ez egy áldás nem egy átok még, ha sokszor annak is tűnik.
6/7 A kérdező kommentje:
De most nekem nem azzal van a bajom hogy megjelennek. A legjobban csak ugy tom elmagyarázni hogy képzeld el hogy aludni probálsz. És egy alak nem hagy békén, látod magad, az ágyadban, és látod hogy megérint. Meg mikor fürdök, akkor is ott vannak. És engem már nem zavar. Csakhogy aludni sem hagynak. Multkor véletlen kinyitottam a szemem, és megláttam, és rájöttem hogy a tatám az :) Elég rémisztő, De mikor máe megszülettem akkor már rég meghalt. És végre láthatom :) Erre mondják hogy az egyik szemem sir, a másik meg Boldog. Csak még egy bajom van ezzel. Hogy tömérdek szellem jelenlétét érzem és ez megijeszt. Este mikor lefekszek, akkor ilyen susmorgást, kocsi hangot, sikitást hallok. És sztem a szellemek akarnak üzenni, és rámzúditsák hogy mitörtént velük. És ez ijeszt meg. De amugy tatámnak nagyon örülök, és tuti hogy ő az mert mikor megérintett akkor az olyan volt mintha simogatott volna, meg mikor hazaértem a sulibol, megláttem az asztalomon tatám fényképét. Amit anyum tett oda. És mostmár tudom hogy nincs mitől félnem, csak egy kicsit ez sok nekem. Am köszi a válaszokat. És ha valakinek meghalt valakije és kapcsolatba kéne vele lépni, akkor csak rijon, és megprobálom :)
2013. ápr. 5. 13:33
7/7 anonim válasza:
Szia. Nagyon kisérteties amit írtál, én hiszek nekd. Én tudok egy esetet, amit egy ember mesélt el a neve Poper Péter, lehet hogy már halottál róla, nézz utána ha akarsz. :) Ő ezt mesélte: Egyik nap mikor hazament látott egy fekete gubancot, ami ott lebegett a lakásában, és is nagyon be volt sz*rva és egyik nap ez a fekete valami megállt a hálószobájában és nem mozdult onnan, ott lebegett. Poper elment egy pasashoz ilyen szellemdoki féle volt, aki nem tudott neki segíteni, csak annyit mondott neki, hogy csak magára számíthat. Péter bement a hálóba és szembe állt aval e fekete gubanccal. A gubanc elkezdett hozzá közeledni és megszálta Popert. Péter "harcolt" vele, mármint gondolatban és legyőzte, aztán ezután egy látomása lett(amit nem mesélt el) és ezután megint visszament a szellemdokihoz, aki azt mondta neki, hogy mostmár Péter is tiszta lett és a tisztákból csak pár 1000 ember van, lehet, hogy te is az vagy, én ajánlom, hogy keres fel efy ilyen szellemdokit, hátha tud segíteni :) (UI.: aki nem hisz nekem az nézzen utána a youtube-on)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!