Kedves Asztrológusok, vagy hozzáértők! Melyik kézből szokás jósolni egy balkezes embernek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 18:45
1/12 anonim válasza:
Balkezeseknek a jobb kezükben van a sorsa megírva, tehát abból jósolnak. A bal tenyérben a már "átélt", beteljesült jóslatok olvashatók. Jobb kezeseknél az ellentétje ennek.
2/12 A kérdező kommentje:
Nah ezt örömmel hallom, mert nekem a jobb kezemen jó párkapcsolati vonal van:)
Köszi a segítséget.
2009. szept. 20. 19:49
3/12 anonim válasza:
mien gyökérvagy mindenkinek a baltenyeréröl néik...OMG'-.- ezt se tudni azt okoskodik ''-.-
4/12 anonim válasza:
bocs h nem rendesen irtam csak képernyö billentyüzeten van és nem könnyü igy irni....
5/12 A kérdező kommentje:
semmi baj, kár hogy a balból kell..:( nekem a jobb tenyerem jobbat mutat.
2009. szept. 20. 21:17
6/12 anonim válasza:
egyébként meg a sorsodat te alakitod nem a kezed és egy jos....
7/12 anonim válasza:
Kedves második válaszoló! Nincs igazad! Egyébként meg olvass utána! Minden úgy van, ahogy az első kommentemben leírtam! Ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj be(le) !!
Első
8/12 anonim válasza:
2dik igen is igy van képzeld el én is voltam már és a szüleim is és képzeld el te majom h olvastam rola.....szoval inkább te ne ugass
9/12 anonim válasza:
Hülye vagy?? Nénikéd a majom, te nyomi....
10/12 anonim válasza:
minden ember hujje...anyád nyomi nem az én csalátom paraszt te majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!