Hogyan lehet titokban tartani, ha valaki egy hatalmas összeget nyer?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó (sajnos), csak érdekelne, hogy hogyan maradhat titokban a szerncsés nyertes neve, hiszen a bankban is emberek dolgoznak, és amiről már 2 ember tud, az nem marad titok.2009. szept. 20. 15:53
1/4 anonim válasza:
De egy banki ügyintézőnek nem áll jogában elmondani senkinek, hogy egy adott illetőnek mennyi pénz van a számláján, ez is a személyes adatok védelméhez tartozik "adatait nem adjuk ki harmadik félnek" ilyen egyszerű, titoktartás kötelezi őket is.
Meg aztán, ha belegondolok, hogy én vagyok az ügyintéző a bankban és megtudom, hogy Tóth Pista nyerte meg a lottó 5-öst, hiába mondom el a szomszéd Kis Marisnak, hiszen igazából se ő, se én nem tudjuk ki az a Tóth Pista...
2/4 anonim válasza:
ja habi nem róllad van szó
gratulálok ügyes vagy!nekem nem adsz belölle?
3/4 anonim válasza:
A bankban dolgozóknak kötelességük a titoktartás.Ha megszegik,az súlyos következményeket vonna maga után.Képzeld el,ha a bankosok mesélgetnék,hogy kinek mennyi a pénze náluk,milyen botrány lenne belőle.A bank is lehúzhatná a redőnyt.Inkább a környezete figyelhet fel arra,hogy most miből tud költekezni.
4/4 anonim válasza:
A bank biztosan titokban tartja. A többin osztozz megszaporodott jóbarátaiddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!