Sárii<3 kérdése:
Ki az a Jde Wasylenko?
Figyelt kérdés
Youtube-on láttam egy videóját, de nem tudok angolul csak annyit értettem meg,hogy vagdossa magát.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eOd7QaDmBEM&feature=ends.. Nem tudnátok csak úgy dióhéjban elmondani, hogy miről szól?
2013. ápr. 2. 16:19
1/2 hunbula válasza:
Hello, a nevem Jade. Első éves gimnazista vagyok. Szeretem. Boldognak látszom :). Ugye? Nem vagyok az. Ez már hetedik osztály óta így van... Többen utálnak, mint ahányan szeretnek... És ezt a tudomásomra is hozzák. Rib@ncnak, ku.rvának, lotyónak, rondának, megjátszósnak, kövérnek hívnak. Köszi. Megvágtam magam. Azt mondtam magamnak, hogy soha nem teszek megint ilyet... De megtettem. Két éjszakával ezelőtt. A vágások már majdnem begyógyultak... Még mindig viszketnek, nézd: (megmutatja). Még mindig boldognak látszom? ... Gondolkodj, mielőtt bármit is mondasz. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy nem bántasz meg vele senkit... Egyes számú kiállítási tárgy... De bántó.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ!
2013. ápr. 2. 20:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!