Érdemes, mert fényévekkel jobb, mint a shippuuden.
Nekem Naruto a kedven.... jó vicc xD
Igazából Tobi és én neki is szurkolok :P
2013. ápr. 3. 07:12
2/10 anonim válasza:
Hát , lényegében nem sokáig , mivel a sima naruto fele is filler szóval ..
2013. ápr. 3. 13:10
3/10 anonim válasza:
Hagyatok mar azt a flotteres dumat olyan idegesito..... !!!!!! Egyp hany eves vag mert akk konnyebb lenne megmondani h vegignezd e.. En mikor 9-10 voltam akk neztem vegig ugyh akk imadtam ... De ha en ajanlom hisz azon alapul a tortenet az az igazi "kezdet" de ha nagyon nincs idod akk pl engem nyugodtan megkerhetsz es leirom neked:)) egyp h ki ankedvenc szereplok.... Hmmm haat : talan : (a naruton kivul (nem azert mert most hu naruto: nagyon cuki szerintem) mellette) a shikamaru talan :DD
2013. ápr. 3. 13:32
4/10 anonim válasza:
szerintem a narutoval kezd mert tenyleg onan indul es nembiztos hogy mindent ertenel shippuden-bol...ezt tudodm igazolni mert enis nemreg kezdtem raszokni narutora es a "kicsivel" kezdtem...tudom hogy egy csomo filler van benne de a neten mar vannak oldalak ahol meg lehet talalni, hogy melyik resz filer es melyiket erdemes nezni, bar a filerekben is vannak jok...de ha mar nagyon a tortenetet akarod nezni, akkor olyan szazvalahany resz utan lehet ugrani a kovetkezoo joopar reszt hanyagolni....jo narutozast ;)
2013. ápr. 3. 14:03
5/10 anonim válasza:
Amúgy egyszerűsítve leírom:
Naruto: intelligens harcok és ninjákhoz hasonló emberek
Naruto Shippuuden: agyatlan harcok és ninjáknak mondott, de a dragon ball szereplőihez hasonló szuperemberek
2013. ápr. 3. 14:30
6/10 Nirata válasza:
a Shippuden a Naruto folytatása
a Narutot kb a 14részig érdemes nézni mert utána csak filler van
én a Shippudent ugyanannyira szeretem mint a Narutot(de tény h kevésbé pörög,és több a filler)
Naruto és Gaara a kedvenc karakterem,nem tom miért...talán Gaarat a változása miatt
Narutot,mert ő Naruto
és neked?
ki a kedvenced?
2013. ápr. 5. 16:09
7/10 Nirata válasza:
u.i:140 részig (nem 14ig)
2013. ápr. 5. 16:10
8/10 Nirata válasza:
Az anime 220 epizódot foglal magában. Az első 135 rész a manga útját követi, a többi pedig filler-epizód volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!