Nektek hogy tetszik a szjger suli ötlete? Melyik osztályba mentek? Kit szeretnétek ofö-nek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik!! Én MÁDAY-hoz megyek!!!! :D2013. ápr. 2. 13:15
11/18 anonim válasza:
Középen a fehér rublikába írd be az email címed, és majd az oldal indulása előtt küldik a meghívót. :)
12/18 Irisz42 válasza:
én Kardoshoz megyek:) nagyon jó ötlet összehozza a szjg olvasókat
13/18 rebuuuus:-) válasza:
Az ötlet tuti, nagyon tetszik. Ofönek pedig vagy tölgyessy vagy máday :P LoL *_*
14/18 anonim válasza:
amúgy vki elmagyarázza ezt nekem? itt vannak leckék?olyan mint egy suli?rendszeresen kell látogatni a honlapot?köszi:)
15/18 anonim válasza:
Nekem vmi meghívó kell még, de nem tom...
Hátt, Kardost csak azért akarnám, mert blogírás miatt, de nem akarnák stréber o.-ba menni
Vladárhoz is mennék, mivel szeretek rajzolni és fotózni
Hallerhez is,mert ott oan jó
Meg persze Máday-ezt magyarázni sem kell :)
16/18 anonim válasza:
Hát ez az még énse tudok én is szeretek fotozni ,sokat olvasok ,blogot irok ,és barátkozni is szeretek ,még kérdéses ,szerintem én le fogom irni egy lapra és sorsolom
igy igaságos,
hogyha mentek valamelyikhez jelöljetek be facen ,jó lenne valakit ismerni [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!