Nem tartjátok ezt 1 kicsit ridegnek?
Figyelt kérdés
Az egész életem attól függ h most hogy tanulok, hogy milyen jegyet ad 1 idióta tanár aki mellesleg 1 idegbeteg, vagy hogy lemaradok 1 betegség miatt a tananyagban és évvégéig azzal szivatna és végül ezért buknák meg és ez döntené el, hogy hogy élem le a hátralévő 60 évemet. Fantasztikusan kitalálták ezt.2009. szept. 20. 14:06
1/9 anonim válasza:
De az, de sajnos ezzel semmit nem tudunk csinálni :/
2/9 anonim válasza:
Nyugi, én is ebben a stressz-helyzetben vagyok, és baromi rossz... Egy idő után viszont majd a munka lesz stresszes, szal az egész élet egy nagy szar..
3/9 anonim válasza:
Frászt! Az egész élet baromi jó!
4/9 anonim válasza:
Hát ha te ezt el is hiszed akkor tényleg rideg... Inkább az emberi hulyeség a rideg, minthogy az iskola.
Az iskola csak olyan jelkép, hogy mégsem maradjunk buták mint a fold, de az, hogy hogy fogjuk leélni a kovetkezo 60 évunket nem pár tanítótól és számtól fugg, hanem saját magadtól!
5/9 anonim válasza:
Hát igen az..de ez az élet rendje.
De ha belegondolunk ebből áll az életünk..tanulásból:)
Mert egész életen át tanul az ember..
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor legalább olyanok tanítsanak akik nem nyugtatón élnek mint egyes idióták, az ilyeneknek inkább könyvtárosnak kellet volna menniük.
2009. szept. 20. 15:21
7/9 anonim válasza:
Figyelj!Etiópiában naponta több száz gyerek hal éhen.Na ez mekkora?
8/9 A kérdező kommentje:
Igen éhenhal, semmi küzdelem, egyszerűbbnek hangzik mint agyvérzést kapni, meg stresszelni össze vissza.
2009. okt. 24. 13:02
9/9 anonim válasza:
Te legalább élsz. Azok a gyerekek meg sem kapják az esélyt hogy élhessenek mert már az életük elején meghalnak és nem kellemes körülmények közt. Ha úgy érzed minden rossz az életedben gondolj arra mennyien szeretnek és hogy te kiket szeretsz:)...amúgy nekem is s.gg fejek a tanáraim:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!