Rend van általában a szobádban? Milyen gyakran takarítsz?
Hetente takarítok de van hogy 2 hetente. De egy idő után elegem van a kupiból és ki kell hogy takarítsak mert azért még is jó érzés rendes szobában ülni vagy tanulni:)
14/L
Én is rendmániás vagyok..
Naponta rakok rendet. Illetve van, hogy egy nap többször is.
Takarítani pedig talán hetente 1x, de csak mert nem érek rá többször.
16L
Kb. hetente takarítok, mert annyi idő alatt lesz kicsit kupis. Én is rendmániás vagyok. Ha takarítok, akkor cellux-szal vizslatom a padlót és szedem össze a szöszöket. Kissé beteges. :)
17/L
Megjelenek itt én kivételnek:D Kb 2 havonta jó ha kitakarítok, azt is csak anyám noszogatására. Ilynekor fel is porszívózok:D De nem mindig csak ha kedvem van. Jah meg néha el is pakolok ha már nem tudok belépni. Elég ha az ágyhoz el tudok jutni xD
16/L (anyám szerint finak készültem:D)
Én kb. kéthetente takarítok, nem szoktam gyakrabban mert nincs rá szükség. Nem szoktam cipővel mászkálni a szobámba, nem engedem be a kutyát úgyhogy nem szokott nagy kosz lenni. Túl sok bútorom sincsen, úgyhogy ha kéthetente takarítok akkor is max. két óra alatt kitakarítok mindent meg rendet is rakok. Egyébként a kutyust mindenhova beengedjük csak hozzám nem. De ha takarítok, akkor bútorápoló, szekrény mögött, minden.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!