Az öcsém 2pac mániás, mit tegyek?
Figyelt kérdés
állandóan róla beszél mindenre azt mondja, hogy "biztos 2pac volt" meg hogy reggel arra ébredt, hogy ott volt 2pac és hogy még "pacsiztak" is meg ilyenek. Én már nem tudom, hogy mihez kezdjek egyre idegesítőbb.Mondtuk neki,hogy nem jó a halottakat gyalázni meg hogy majd tényleg eljön a szelleme azt nézhet,de ő ezen csak nevet.2013. ápr. 1. 17:53
1/6 anonim válasza:
öld meg :) na jó, viccet félretéve, hány éves az öcséd? Mert ha 16 alatt van akkor oké, majd leszokik róla :)
2/6 A kérdező kommentje:
18 éves :)
2013. ápr. 4. 17:29
4/6 Sidszabi válasza:
WEST SIDE A KIRÁLY!!!!!!!!Amúgy 18 éves?Én is szeretem 2Pacet de vqagy bekatant a tesód vagy csak szivat!
5/6 anonim válasza:
Gondolom lány vagy, te ezt nem értheted mondjuk az is igaz, hogy ez túlzás, 18 évesen...
6/6 ~Thuglife~ válasza:
Lehetséges hogy csak húzza az agyad. 2pac am is jó, legenda, nincs azzal semmi baj hogy szereti, én lány vagyok..de fuck Justin Bieber ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!