Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki tud vagy...

Van itt olyan aki tud vagy tanul meteorozni?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyi idő alatt tanulták meg annyira, hogy tűzzel is merjék csinálni. Meg hogy egyáltalán honnan jött az ötlet, hogy megtanuljátok?:)
2009. szept. 19. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Haverokmat láttam tüzeni másnap csináltam gyakorlót és 1 hétmúlva tűzzel is ment.
2009. szept. 20. 00:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem féltél?:o
2009. szept. 20. 17:51
 3/3 anonim válasza:
Négy éve vettem poi-t aztán rá egy évre pedig tüzes cuccokat (angyalszárny,poi). És nem azért kezdtem szallagossal mert féltema tüztől,hanem mert nem volt rá pénzem, plusz a szüleim se értékelték a dolgot (bár a mai napig nem örülnek,hogy a tűzzel játszom).:D Az ötel maga...foggalmam sincs honnan jött. Illetve az egyik barátnőmnek volt egy sima meteorja, az megtetszett aztán belecsöppentem a zsonglőrködés világába.
2010. jún. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!