Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik szerint Byealex jó...

Akik szerint Byealex jó helyezést fog elérni az Euróvizíón, azt mire alapozzák?

Figyelt kérdés

2013. márc. 31. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Talán süketek és vakok.
2013. márc. 31. 18:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Elején kiakadtam,hogy ő megy,most se tartom jó ötletnek,de lenyugodtam!Háttérzenének jó,de euróvízióra elég rizikós,hiába mondják,hogy gagyi az egész,pont emiatt kéne kitünni,de ez a szám lapos,első hallgatásra kevés embernek fog megtetszeni!Ha valamilyen oknál fogva megnyerné a versenyt,akkor azon cikkeznének egész Európába,hogy milyen ratyi szám,fikáznák ezerrel!
2013. márc. 31. 18:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat,túloztam,háttérzenének elmegy,minthogy jó lenne
2013. márc. 31. 18:18
 4/9 anonim válasza:
81%
Valószínűleg azért fog jó helyezést elérni ,mert azt fogják díjazni ,hogy kimert így állni színpadra:DDDD
2013. márc. 31. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jön át a messzidzse. Az öregeknek tetszik állítólag. De hát lassan én is az leszek.

Ez mit jelent:

Az én kedvesem egy olyan lány, akit

farkasok neveltek és

táncolt egy délibábbal,

majd elillant csendesen

az én kedvesem.

Ő az én kedvesem.

És ez:

Az én kedvesem egy olyan lány, akit

átölel hét kontintinens,

csobban szép tengerekben

s táncot lejt fent felhők közt

a kedvesem.

Ő az én kedvesem.

2013. márc. 31. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
A részvét a fontos.
2013. márc. 31. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
6: Meghalt valaki?
2013. márc. 31. 18:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Elég bugyuta,értelmetlen szövege van!A pasi meg elég nagyképű,a műsorban is bunkó volt,a megnyílvánulásaitól majdnem hátast dobtam!(nem vagyok akrobata)A műsorvezető kérdezett tőle,ő meg eltahóskodta!Tudni kéne viselkedni!
2013. márc. 31. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tényleg van egy stílusa az embernek :D

Az a helyzet, hogy nem lehet semmit se biztosra venni az Eurovízióval kapcsolatban. Lehet, hogy tényleg jók a kilátásai (nekem spec. bejön a dala, nem ócsárolom azt akinek nem, de akkor az se mocskolódjon, akinél fordítva áll a dolog) , lehet, hogy bukta. Mindenesetre én szerencsét kívánok ByeAlexnek, és ha nem is lesz maxpontos a szereplése, legalább megpróbálta.

Azért mondom, hogy semmit se lehet biztosra venni, mert a dalfesztivál kiszámíthatatlan. Legalábbis szerintem. Pl. nem számítottam volna egy orosz nyugdíjaskórus 2. helyezésére, és hogy egy jó kis karriert befutott gitáros lesz utolsó előtti.

Bocs, ha esetleg hosszú.

2013. márc. 31. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!