Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van mostanában Christina...

Mi van mostanában Christina Aguilera-val?

Figyelt kérdés
Nem hallok,olvastam róla,hogy mi van a Lotus albumával,csak a megjelenés hetében írogattak róla,hogy megbukott az album!Most akkor bukás lett,vagy sem?Olvastatok angol nyelvű cikket erről?Turnézni se megy/ment?

2013. márc. 31. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Jelenleg úgy tudom, hogy Japánban nyaral a kisfiával. Azt nem tudom meddig lesz ott.

Az albuma kétségkívül bukás lett. Erősen közrejátszik az is, hogy semmi promo nem volt. A Your Body-t se adta elő sehol, se újabb kislemez, se semmi. Szerintem őt már nem is nagyon érdekli....

Eddig folyton az alakjáért cikizték, viszont most amikor föllépett a KCA-n, és a Voice premierjén is volt, ott dicsérték. pedig szerintem sokkal vékonyabb nem lett (félre ne értsetek, szerintem így se úgy se volt vele semmi baj)

A turnéról sincs semmi biztos. Pletykálják, hogy lesz, de ezt még senki nem erősítette meg.

2013. ápr. 2. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Viszont a Pitbullal közös számuk sikeres lett, amit nem értek, mert szerintem ritka sz*r...úgy látszik erre van kereslet mostanában....
2013. ápr. 2. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Oh,azt a számot én se szeretem,tőle ilyen sz@rt még nem hallottam,bár feldolgozás,meg a szám hangszerelésében,keverésében(tuccolásában)a keze tuti nincs benne,csak felkérték egy számra,tőle meg elég hülye húzás volt!A Bact to basics albuma volt a legjobb,a gagyi elektro-dance zenéket hagynia kéne már,bár van egy-két nem rossz azok közül is
2013. ápr. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!