Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne, ha 20-25kg-o...

Mennyibe kerülne, ha 20-25kg-os csomagot adok fel belföldre?

Figyelt kérdés
Kb.50 x 50 cm-es dobozba adnák fel házimozit.Viszont még sosem adtam fel így nem vagyok tisztába az árakkal.A válaszokat köszönöm!

2013. márc. 31. 15:00
 1/5 anonim válasza:
garantált kézbesítési idejű csomagok/start vagy start plusz csomag attól függően hogy melyikhez lehet vagy melyik tartalmaz törékeny különszolgáltatást. start plusz csomag ára 2189ft a starté 1875ft.vagy MPL üzleti csomag de azzal nem vagyok nagyon tisztába. sima belföldi csomagként semmiképp sem adnám fel. ja és persze olyan csomagot válassz amibe van értéknyilvánítás, így ha kár keletkezik fizet a posta. kérdezd meg a legközelebbi postán mit ajánlanak.
2013. márc. 31. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszodat!
2013. márc. 31. 15:24
 3/5 anonim válasza:
nincs mit! :) a törékeny kezelés és az értéknyilvánítás a legfontosabb.
2013. márc. 31. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
MPL üzleti csomag nagyon jó most, de azt csak azok adhatnak fel, akik vaterán, teszveszen, apródon aukcióznak, mert regisztrálni kell hozzá.
2013. ápr. 1. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Az nekem nem jó,mert nem vok egyiken se regisztrálva.

Azért köszi!:)

2013. ápr. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!