Egy meteort láttam? BŐvebben lent.
Figyelt kérdés
KB 20 perce egy hatalmas fénypontra lettem figyelmes ami mögött tűzcsóva hűtódott. akkora lehetett mint egy csillag de biztos h nem hullócsillag mert az egész eget átszelte lassan és nagyobb volt és narancssárga.2009. szept. 19. 20:10
1/5 anonim válasza:
hullócsillag volt csak kicsit sokkal közelebb volt
2/5 A kérdező kommentje:
és ez gyakori?:D
2009. szept. 19. 20:23
3/5 anonim válasza:
attól függ... én 2 éve nem láttam hullócsillagot, bár akk a kívánságom tényleg teljesült:) am akár lehet gyakori is
4/5 anonim válasza:
Augusztusban óránként láthatsz (persze nem ilyet: kisebbet) - egyébként naponta.
5/5 anonim válasza:
ti szerencsétlenek az egy meteor volt! Itt egy videó: http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&vid..
én is azon szerencsések közé tartozom, aki már látott ilyet. Nyáron nagyon sok hullócsillagot látok (nyaranta min. 10), és az teljesen más!
te mire gondoltál amikor láttad? én a világvégére, meg hogy repülőből dobták le, vagy egy oriástüzijáték kísérlet. na persze közben gyönyörködtem olyan szép volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!