Nektek melyik a STAR WARS legszebb, legmeghatóbb, legjobb jelenete?
Arra vagyok kíváncsi, titeket melyik jelenet fogott meg, vagy hogy melyik jelenet volt rátok olyan hatással, ami komolyabb érzelmeket indított el bennetek.( ha volt ilyen)Vagy ha nem, akkor mégis melyik jelenet tetszik a legjobban.
Számomra az egyik leggyönyörűbb, legmeghatóbb jelenet az, amikor Darth Vader és fia, Luke Skywalker egymással harcolnak a VI. részben a (második) Halálcsillagon.
Kegyetlenül eltalálták azt a jelenetet, remek zene, díszlet,kameramozgás, és a szereplők remekül alakítanak...
https://www.youtube.com/watch?v=ymYj4P_yRyo
(a legszebb rész 01:10-01:42 között)
A party Jabba palotájában :3
Valójában az amikor a Mustáfaron küzd egymással Kenobi és Skywalker
Nekem az új részekből az, amikor Anakyn lába leég, illetve az az egész barlangos jelenet, ahogy harcolnak és végül elbukik.
Szeretem a Hayden Christensen-es Anakynt, van a tekintetében valami tényleg gonosz
Valóban az általatok említett jelenetek is elég jók, azok is nagyon tetszettek, bár az új részekben számomra jóval kevesebb olyan jelenet van, amik jók lettek, vagy valamiért emlékezetes maradt volna.
Pl. az I részben /Baljós árnyak/ ilyen nincs is (számomra legalábbis), az a rész eléggé el lett szúrva, a többi rész már jobb.
luke én vagyok az apád.
luke menj el dagobah rendszerbe
luke már meg mentetél
elárultál anakin
jabba palotája
a at-at
amúgy minden nagy fan vagyok
a 3. epizófban van egy pillanat, mikor a mustafaron legyilkolja a neimoidiakat és akkor visszapillant...az valami gyönyörű.
aztán ott van amikor az 1. epizód végén gyászolják quigon jint.
No meg az utolsóban mikor tűzijáték, buli, de ugyanakkor gyáz megintcsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!