Mi a neved? Szereted? Ha lehetne választani, mi lenne a neved?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 17:56
1/14 anonim válasza:
Krisztina
és teljes mértékben megvagyok vele elégedve :)
és neked ?
2/14 A kérdező kommentje:
Jenni :) és elvagyok vele...:)
2009. szept. 19. 18:18
3/14 anonim válasza:
Daniellának hívnak, de nagyon utálom. Hál' istennek van második nevem (Saci), amit nagyon szeretek és azt használom :)
4/14 anonim válasza:
Én Anna vagyok.Szerintem oké ez a név bár nekem annyira ne tetszik valami különlegesebbet szeretnék:D Persze NEM olyat mint pl:Esmeralda XD
5/14 A kérdező kommentje:
:D azt se rossz xd lécci kort is irjatok, köszii
2009. szept. 19. 19:43
6/14 anonim válasza:
Henrietta a nevem,megszoktam,bàr örültem volna ha Viviennek,vagy Amarillànak hivnak
7/14 anonim válasza:
Tündi vagyok...nem vagyok odáig érte:S
8/14 anonim válasza:
alexandra vagyok, gyűlölöm.
bármi lennék.
kiskoromba az ovónénim sosem tudta megjegyezni a nevem... annak voltam minden..! anikó, andrea, adiren... -.-"
és a mai napig senki sem képes megjegyezni, mert mindenki azt mondja, nem is illik rám a név!
volt aki szerint az ági illik rám... xD
9/14 anonim válasza:
Gyula... pff.... Csak Gyusziként fogadom el. Esetleg még a Gyuszkót. 21 éves vagyok
10/14 anonim válasza:
Kriszti a nevem, volt egy idő, amikor nem szerettem, de mostmár teljesen rendben van szerintem. De azért szívesen lennék mondjuk Noémi, vagy Juno. ^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!