Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy tudnék...

Mennyi az esélye hogy tudnék Ausztriába találni olyan munkát ahol tudnék dolgozni?

Figyelt kérdés

Eladó Szakmám van, Érettségivel.

Itthon már 4 hónapja munkát keresek, de az égvilágon semmi.

Ez sokak számára biztos ismerős.

Ezért vágnék bele kinnt Ausztriában munkát keresni, de annyi mindentől tartok.

A legnagyobb problémám az, hogy nincs félre tett pénzem, ami ugyebár az első hónapra kellene, míg nem kapnám meg az első fizetésemet.

Olyan munkahelyet szeretnék ahonnan naponta hazajárhatok (Győr mellett lakom).

Szóval elég sok pénz kellene az első hónapra :S

Autóm nincs, vonattal tudnék járni, ha egyáltalán oda találnék ahova kellene menni.

Kellene pénz kajára, sajnos cigire, azt sem tudom hogy egyáltalán hol keressem ezeket a munkákat..

Ki kellene mennem közvetítőhöz?Vagy a neten keresgessek?

Nemtudok dönteni már ebben a kilátástalan helyzetben :S

2013. márc. 29. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nyelv?ha nem megy ne is próbálkozz
2013. márc. 29. 23:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Társalgási szinten beszélek németül, a nyelvvel nincsen semmi gondom.
2013. márc. 30. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ha nincs pénzed más irányban gondolkodnék. Hotelmunkában! Ott laksz, és eszel naponta 3szor, és ez mind ingyen, mellette megkapd a fizudat(1100-1400). Mondjuk megcsinálsz így egy szezont és a 13havi fizuval minimum 6000 eurót megkeresel. aztán onnantól kezdve lesz pénzed és bátran tervezhetsz..
2013. márc. 30. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igazábol olyat nem terveztem hogy kinnt is élnék, ide köt minden itt van a párom a családom, tudom hogy ilyenkor nem ezekre kell gondolni, hanem a jobb jövöre de akkor is..Meggondolandó amúgy, biztos hogy ezen is el fogok gondolkozni.
2013. márc. 30. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak rábeszélni, de nekem is családom van mégpedig 2 pici lányom, de jelen helyzetben nem nagyon van választása az embernek Magyarországon. Én mindennap tartom velük a kapcsolatot és általában 5 hetente hazamegyek hozzájuk, majd szezon végén mindíg 1-2 hónap otthon. nagyon nehéz így is, de a pénzre is szükségünk van. Annak idején rá voltam kényszerülve erre a munkára és ha találsz egy jó helyet akkor velük is tervezhetsz jövőt külföldön...
2013. márc. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!