Hogyan tudnék fejlődni a rajzolásban?
Szeretek rajzolni, de sokszor nincs kedvem. Sokan mondták már, hogy tehetséges vagyok. De kb egy éve nem rajzoltam, csak amikor a suliban kellett. Most lenne kedvem, de már úgy érzem, hogy nagyon "lemaradtam", és látom, hogy más 13-14 éves sokkal jobban rajzol mint én, és elmegy a kedvem az egésztől. Hogyan tudnék mégis erőt venni magamon?
Előre is köszi a válaszokat. :)
14/l
Igen, a jobb agyféltekés rajzolás nagyon jó könyv. Sokat segíthet!
Amúgy pedig 14 évesen még korántsem késő elkezdeni a rajzolást! Szóval még nagyon sokat fejlődhetsz!
Fontos kérdés lenne az, hogy te mit akarsz rajzolni.
Egyébként pedig gyakorlással. Nézz meg egy rajztechnikát, és gyakorold azt, vagy (saját példám~) pl. lovakat akarsz rajzolni, akkor sok képet nézegetsz a lovakról, figyeled az arányaikat, figyeled az anatómiát, aztán megpróbálod. Nem megy? Gyakorlod a vonalait, az izmainak kirajzolódását és ilyesmiket.
Jobb agyféltekés rajzolás? Én miért nem tudok ezekről a jó könyvekről? Mi több... miért nincsenek meg nekem? >:I
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!