Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, hogy...

Szerintetek is gáz, hogy szünet van és a sok kis troll máris rászabadul a GYIK - re?

Figyelt kérdés
Engem már irritál .
2013. márc. 28. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon.

De ez nem is trollkodás, hanem azt hiszik, hogy viccesek meg nagy arcok, de közben egyáltalán nem.

Nekem a "tiszta trollkodással" nincs bajom, de ezek a 10-14 éves kis b*zeránsok tényleg nagyon felidegesítenek.

2013. márc. 28. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Főleg a szerelem, szex kategóriában "humorizálnak" ilyesfajta egyedek. Viccesnek hiszik magukat, de hát elég nagy gyökerek. Nekem 8 évesen is több eszem volt, mint itt néhány 14 évesnek.

Kár, hogy nem lehet letiltani őket.

2013. márc. 29. 00:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Ja nem trollok csak csak ilyen kis irritáló krumplik .

Ezotériában is szoktak elég keményen "trollkodni" .

2013. márc. 29. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Én le is fekszem, mert már 10 kérdésből 8-at ilyen kis görény írt ki, és elmegy tőlük az életkedvem.
2013. márc. 29. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:

El sem hinnétek, hogy ezek közül a felét felnőtt, vagy fiatalfelnőtt írja ki.

A másik trollság a politika rovat, ahol a középkorúak várnak elfogadható/elfogadhatatlan eszméikre megerősítést. Amennyiben nem értesz egyet/nem nekik tetsző módon válaszol (azaz nem a várt választ adod) lepontoznak.

2013. márc. 29. 00:35
 6/7 lencsefőzelék ***** válasza:
Engem is csúnyán lepontoztak valakik, de nem feltétlenül trollok. Pedig igyekszem hasznosan válaszolni... Mindegy, úgy fogom fel, hogy a százalékom a (le)pontozók szellemi színvonalát mutatja. :)
2013. márc. 29. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:
19!
2013. márc. 29. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!