Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a magyarok ketszinuek?

Igaz, hogy a magyarok ketszinuek?

Figyelt kérdés

Ugyan jomagam tudom a valaszt ra ( legelabbis a magam valaszat), ennek ellenere kivancsi vagyok masok velemenyere/reagalasara.

Sokszor volt Magyarorszagon az a tapasztalatom, hogy miutan egy kulfoldi megszolit egy otthonit, az otthoni mintha valami istent, vagy marsbelit latna. Segit a kulfoldinek,

azonban akar a sarkon tul pedig mar bele is rug egy honfitarsaba. Igy aztan ki is alakulhat a magyarokrol az a velemeny, hogy a magyarok kedves emberek.

.....de ti is ugy gondoljatok, hogy azok??

2013. márc. 28. 22:01
 1/1 ettro ***** válasza:

Nem. A magyar az egyszínű.

Félre a tréfát.

Az elmúlt 100 évben a magyarság nagyon kemény diktatúrákon ment keresztül. Teljes elnyomás és lelki terror. 40 év kommunizmus.

Még a '90-es években is arra tanították tudva, vagy tudatlanul az iskolában a gyerekeket, minket is, hogy minden ami nem magyar az jó és isteníteni kell és szó szerint ny*ljuk ki a külföldiek s*ggét. És mindent köpjünk le ami magyar.

Ez engem nagyon zavart régen, de már azért javul a helyzet, és változik a jó irányban és a magyar is képes a másik magyarral rendes lenni és jóindulatú.

Sajnos nagyon lassan fordul vissza minden az eredeti régi kerékvágásba, sajnos még benne van az embereben ez az attitűd. akarva akaratlanul. ehhez sok idő kell.

De van remény.

És igazad van a magyar ember alapvetően kedves, jóindulatú, befogadó, naív (pozitív értelemben)

És szerencsére nyakas és makacs, és vissza fog térni a gondolkodás mód is a jó irányba.

2013. márc. 28. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!