Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hogyan mondanátok le egy...

Ti hogyan mondanátok le egy állásinterjút szépen udvariasan, ha nem tudnátok rá elmenni, és nincsen más időpontra lehetőség?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Megmondod hogy számodra már nem aktuális, mert találtál mást (remélem jól értelmeztem a kérdésed)
2013. márc. 27. 20:13
 2/8 A kérdező kommentje:
hát nem azért mondanám le mert találtam mást, de valahogy így kéne az elejét :)
2013. márc. 27. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
miért nem jó a "találtál másik munkahelyet"? szöveg
2013. márc. 27. 20:20
 4/8 anonim válasza:
Szerintem simán elfogadható, a "köszönöm a lehetőséget, de számomra már nem aktuális az állásajánlat" vagy valami hasonló. Miért kéne megindokolni hogy miért? Amúgy mondhatod akár azt is hogy találtál mást, nincs jelentősége, mert valószínűleg még 10 másik embert is behívtak rajtad kívül.
2013. márc. 28. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Minek lemondani, úgy is lesznek sorbanállók az állásért.
2013. márc. 29. 14:37
 6/8 A kérdező kommentje:
nem értem el amúgy őket telefonon, úgyhogy nem is tudtam lemondani
2013. márc. 29. 15:08
 7/8 anonim válasza:

Komolyan, az ilyen kérdéseket feltevők melyik bolygón élnek? Most képzeljük el hogy az illető ül otthon, nem tud elmenni az állásinterjúra, majd elkezd gondolkodni hogy hogyan utasítsa vissza. Nem jut eszébe semmi, hát feljön ide, és megkérdezi. Komolyan mondom...

1. Nem mindegy hogy szólsz nekik vagy sem? Elhiheted hogy sorban állnak nekik a jelentkezők, senkit nem fognak hiányolni.

2. Ha szólsz nekik mit kell ennyit gondolkodni? Egyszerűen leírod hogy már nem érsz rá és kész.

3. Egy tapasztalt álláskereső tudja jól hogy a legtöbb cég soha, semmit nem szól vissza a jelentkezőknek, akkor miért te akarsz az udvariasság meg a becsület lovagja lenni?

2013. márc. 30. 17:34
 8/8 gungasam ***** válasza:
Ha valakinek kevés az ideje (nem ér rá állásinterjúra menni), akkor a hülye kibúvók megírására se pocsékolja az idejét, nem kell semmilyen levél mert ők se írnának semmit ha nem kell nekik az ember.
2013. ápr. 5. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!