A vérvétel nagyon fáj? Jáj jáj jáj!
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 15:45
21/25 Sssaszem válasza:
Kedves lányok/nők! Akik félnek a vérvételtől azok ne szüljenek gyereket, nézd én sem szülök gyereket, mert eü okokból nem szülhetek sajnos, aminek nagyon örülök. Én vagyok a legboldogabb nő a világon, akinek nem kell vérvételre mennie csak azért, mert gyereket vár. Inkább lovagolok helyette, amit nagyon jól teszek.
22/25 Sssaszem válasza:
A hátam közepére nem kívánok egy gyereket sem szülni, mert akkor vérvételre kell járnom. Soha többet újszülöttet nem kívánok magamnak.
23/25 szántóvető válasza:
ok ezt már megértettük 2018 október 20.-án is amikor először leírtad.biztos hogy nem szültél azóta?esküdj meg.
24/25 Sssaszem válasza:
Nem, EÜ okokból nem szülehetek sajnos kedves utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!