Mennyiért vesznek át egy kiló vadgesztenyét?
Az óvónő mondta,hogy szezon végéig gyűjtik,jön a felvásárló és a pénzt a csoportpénzbe rakják!
Olyan jó lenne,ha csak egyszer,egyetlen egyszer ezen az oldalon a feltett kérdésre válaszolnának és nem egyébre!!!
Én első.
Mert ilyenről még nem is hallottam. Nem is értem, hogy hogyan csinálhatnak ilyet, szaros 26 forintért dolgoztatni óvodásokat. Nálunk az óvodában ilyen nincs, mert baltával mennének be a szülők.
kedves utolsó!
Akkor szerinted az is gáz, ha papírt gyűjtenek az iksolának óvódának, vagy ha a kiscserkészek sütit adnak el?
Baltával.. Nem Olaszliszkáról való vagy?
Mit bántja a szemed, hogy a gyerekek gesztenéyt szednek, amiből lesz majd kis pénz az óvódának? Nyilván nem ostorral állnak föléjük és nem kötelező.
De ha a gyerekek által gyűjtött vadgesztenyét el is adják, az miért baj?
A gyereknek is el lehet mondani és még örülhetnek is neki, hogy az összegyűlt pénzből vehetnek új kisautót, babát, faházat az ovinak.
Egyébként valóban fizetnek érte, ha nem is sokat, a környéken a hajléktalanok is gyűjtögetik a gesztenyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!