Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ne dicsekedjek vele?

Miért ne dicsekedjek vele?

Figyelt kérdés
Szeretek tüzelni,illetve magát a tüzet.Többen mondták,ezzel ne dicsekedjek,de miért?
2009. szept. 18. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Mert pszichopatának tűnsz tőle és nem fog barátkozni veled senki, mert közveszélyesnek leszel titulálva.
2009. szept. 18. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert úgy gondolják piromániás vagy és egy piromániás nagy károkat tud okozni és egy csomó gondal jár és kiközősítik és mániákus és veszélyes és nem szabad egyedül hagyni és .. és .. és.. Te mit sszólnál ahhoz ha a szobatársad a kollégiumban (pl) azzal dicskedne, hogy szereti az embereket megöldösni...
2009. szept. 18. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
megfoglak ÖLNI ÉS MEGESZEM beleid XD
2009. szept. 18. 10:05
 4/8 A kérdező kommentje:
de én megelőzlek,megégetlek és kisütöm a zsírodat!
2009. szept. 18. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Hú, egy lelkitárs pirós! Én is imádom a tüzet, el tudom nézegetni vagy játszani vele órákig :D A hangja is tök jó... áhh, nehéz ezt elmagyarázni miért szeretem a tüzet. Ja meg amúgy sztem az égő bőrnek meg hajnak is rohadt jó illata van XD

Azé ne dicsekedj vele, mert lepontoznak! :D

16/f

2009. szept. 18. 10:52
 6/8 A kérdező kommentje:
nem érzem magam piromániásnak,potyára nem gyújtok tüzet,de a tűzben azt szeretem,hogy olyan megfoghatatlan,és átalakítja a dolgokat
2009. szept. 18. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki szereti a tüzet nem ugyanaz azzal, hogy mániákusan gyújtogat. Én is szeretem, mert szép, de gyertyát se sűrűn gyújtok. Ettől függetlenül imádom nézni, továbbá szeretnék megtanulni tűz zsonglőrködni. Nem érzem magam pszichopatának :D

Mondjuk azt ne hangoztasd, hogy szeretsz tüzelni, vagy legalábbis ne ilyen formában, mert akkor tényleg furán fognak rád nézni, de amúgy nem hiszem, hogy ezzel olyan nagy probléma lenne.

2009. szept. 18. 13:37
 8/8 anonim válasza:

De jó!! Felgyújtanál engem is??

bucsai.erika@freemail.hu

2010. júl. 31. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!