Tudtok nekem esetleg olyan könyvet mondani ami hasonló történet mint pl a szent johanna gimi? :-)
Maros Edit: A hűvösvölgyi suli 1. (ez igen erősen koppincs)
Maros Edit: A hűvösvölgyi suli 2. (ez még nem jelent meg, majd most csütörtökön fog)
Bad Girl, Hot Girl, Klikk, Georga Nicolson vallomásai!
A Bad Girl és a Hot girl igazából tök más, mivel az gazdag kölykökről szól, de ha ismered a Gossip Girl sorozatot, akkor nagyjából megismerheted, mivel az egy és ugyan az. :)
A Klikk kavarós, beképzelt lányokról szól, de szerintem hajaz a SZJG-re.
A Georga Nicholson vallomásai szerintem nagyon tetszene. :P Ez is egy naplóregény, és eléggé hasonlít, bár Georga és Reni karaktere szinte pont, hogy tökéletes ellentéte egymásnak...
Amúgy ha ismered a Macskám, a családom és a fiúk c. filmet, akkor kicsit megértheted, mivel az a film a könyvsorozat első kötetéből készült. :)
Aztán van a Carrie Naplója, ami a Szex és New York-nak az előzménye, és én a könyvet nem olvastam, de a sorozatot nézem, és iszonyatosan jó *0* Pedig a Szex és New Yorkot gyűlölöm...
Aztán a Neveletlen Hercegnő naplója is szuperjó, és hasonlít egy kicsit a SZJG-re, attól függetlenül, hogy hercegnős... Meg nem olyan igazán hercegnős, hanem tök reális. ;) Egy átlagos lány naplója, aki hercegnő lesz. De tényleg jó. :)
És Meg Cabot többi könyve is szuperjó!!
Könnyen be is tudod őket szerezni Vaterán. Én is innen vettem a legtöbbet, pedig nem is vagyok regisztrálva. :P
15/l :)
Hasonló de más Sue Townsend: Adrian Mole minden kínszenvedései.
Vannak folytatásai is, de ez is zseniális, egy kamasz fiúról ír, ugyancsak naplószerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!