Átázik a cipőm ilyen esős időben, nektek is?
Figyelt kérdés
Mit lehet ellene tenni? 19 éves vagyok és eddig az összes cipőm ami volt, átázott :S2009. szept. 17. 18:57
1/8 anonim válasza:
Az anyaga teszi, vagy gyenge minőségű. Ne vegyél fel ócska, vagy vászon anyagú cipőt. A bőr cipőket viszont tudom ajánlani, azok nem igen áznak be.
3/8 anonim válasza:
nekem nem nagyon szokott átázni
tényleg függ az anyagától
4/8 A kérdező kommentje:
hmmm.akkor bőrcipőket fogok venni:)köszii
2009. szept. 17. 19:16
6/8 anonim válasza:
hát átázott kicsit nekem is, szerencsére nem nagyon és már majdnem hazaértem...de vizes-foltos lett a zoknim :S
hát nincs mese, a tornacipő ilyen időben már nem való
7/8 anonim válasza:
Acélbetétes bakancs :)
Beletűröd a gatyátés akkor a pocsolyákban is trappolhatsz.... emelett kényelmes és önvédelemre is jó.
Fehér vagy vörös fűzőt ne rakjál bele....
maradj a feketénél.
20 soros esetén felejtsd el a betűrt gatyát...
8/8 A kérdező kommentje:
acélbetétes bakancsot biztos nem fogok felvenni :D Nem az én stílusom :) de azért köszi :D
2009. szept. 17. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!