Hol érdeklődjek a plakátért, ha már a buszmegállóba nem kell?
Hűvösvölgybe van egy buszmegálló, ahol van egy ncis-es plakát.
Még csak most tették ki, de majd ha leszedik nekik ugyse kell, szerintem.
Kinek irjak, hogy szeretném?
El is megyek érte esetleg vagy ha tudják mikor szedik le odamegyek érte (ha nem suli idő) stb.
(vandál módszer nem érdekel köszi xD)
előre is kössz
nekem is kell egy plakát, és ugyanez a gondom. Régebben éppen akkor szedtek le egy jópofa plakátot, amikor vártam a buszt. Maga az ember kérdezte meg hogy kérem-e,
Szerintem senkinek nem tudsz írni, csak ha szerencséd van hogy éppen akkor szedik le akkor kaphatod meg.
De sok szerencsét!
hát arra elég kevés az esély hogy ott leszek:)
Lehet a reklámcégnek kéne irnom^^
Nekem két dolog jutott eszembe. Egyik:
nem biztos, h leszedik. Mert a ragasztott reklámokat általában egymásra ragasztják, vagy vandál módon szedik le a régebbieket. De ezt most megválaszoltad, szóval üveg mögött van.
Akkor itt jön a másik:
A reklámcéget fölhívod, és kinyomozod, h ki tette ki a plakátot. Aztán velük üzletelsz. :)
van az alján egy hely, ahol imbuszkulccsal ki lehet nyitni. este, ha van időd, menj ki, és vizsgáld át. ha megvan, akkor kb ki lehet nyitni úgy, mint egy bukóablakot, csak ez alulról nyílik.
láttam már ilyet, szal ezt kéne megpróbálni.
hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!