Mi az nálam, hogy imádok tanárokkal beszélgetni?
Figyelt kérdés
Ez nagyon beteges? Szeretek tanárokkal beszélni, rgebben órák után is mindig idamentem a tanárokhoz beszélgetni, akár a háziról vagy bármiről. Olyasmi érzésem van, mintha a tanárok mindig belémlátnának, bár ezt már tuti, csak beképzelem magamnak..
Bármiről el tudok beszélgetni velük, és olyankor olyan furcsa érzésem van, amit nem igazán tudok elmagyarázni. Sosem kezdtem ki tanárral most szólok, mielőtt rosszra gondolnátok! Ez csak beszélgetés..
Szóval ez rossz dolog? Van valakinek még rajtam kívül ilyen "problémája"?
15/L
:)
2013. márc. 23. 22:48
1/5 anonim válasza:
Nekem van ilyenem :)) Nem hiszem hogy ez beteges lenne :) 16L
2/5 A kérdező kommentje:
Dejó:) Akkor nem vagyok egyedül..:)
2013. márc. 24. 19:38
3/5 anonim válasza:
én is ezt csinálom az ofőmmel de mindenki azt hiszi h nyalok neki vagy akarok tőle valamit :((
4/5 A kérdező kommentje:
Jah, ismerős.. De legalább akadnak még ilyen emberek, akik szeretik a tanáraikat:)
2013. márc. 27. 23:27
5/5 anonim válasza:
előző vagyok :)
persze h akadnak! csak valamiért ciki ha nem utálod a tanárokat és egy kicsit is kedvesebb vagy velük. de nem tudom miért lett ez ilyen nagy divat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!