Arra gondoltam, mi lenne ha angol órákat tartanék? A hely az már megvan.
17 évesen pénzt szeretnék gyűjteni. Ezzel is bebizonyítva azt, hogy önálló is tudok lenni, illetve hogy gyakoroljam a nyelvet, nem beszélve arról hogy a szüleim szemébe nagyra nőnék (mert hát velem az utóbbi időben nagyon sok zűr volt).
Később is ezzel a nyelvvel akarok foglalkozni, meg még a török nyelvet is megtanulom, mivel nekem a nyaralás központja Törökország.
A hely az már megvan. Angolt tanítanék, alapfokúm van csak, de ez is jobb mint a semmi. Kettő angoltanárhoz jártam és egy tanfolyamon vettem részt (innen van meg a nyelvvizsga). Pluszba itthon vannak szótárak, gyakorló könyvek és tankönyv félék.
És szerinted ki fizetne neked érte? Alapfokú nyelvvizsga, 17 éves... Ilyenért nem adna pénzt senki.
Ráadásul engedélyt sem kapnál, és nem hinném, hogy túl törvényes lenne.
Most a törvényeket nem is nézve, nagyon valószínűtlen, hogy bárki is fizetne neked ilyen paraméterekkel az oktatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!